Olemme nyt Fysios!

Tästä uusille sivuille Fysios.fi 
Tästä vanhoille sivuille 
Tiedote Fysios

Yritys

Fysioterapiapalvelut Kuntofysio Oy on Pirkanmaan alueella toimiva fysioterapiapalveluja tuottava yritys, jossa toteutetaan ajankohtaista tutkittua tietoa hyödyntävää, yksilöllistä ja asiakaslähtöistä fysioterapiaa.
Kuntofysio toimii fysioterapian asiantuntijaorganisaationa ja tarjoaa ammattitaitonsa kaikkien yhteistyökumppaneiden käyttöön palvelutarpeen kartoituksesta käytännön toteutukseen.

Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat.

Toimintamme perustuu yrityksessä määriteltyyn laatupolitiikkaan ja laatujärjestelmään ISO 9001, jota noudatetaan kaikissa toimipaikoissamme. Koko henkilökuntamme koulutus, jatkuvasti kehittyvä ammattitaito sekä erityisosaaminen ovat keskeisiä menestystekijöitämme.

Ammattitaitoiseen henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä 35 fysioterapeuttia. Kaksi fysioterapeuttiamme on suorittanut OMT-fysioterapeutin tutkinnon ja yhdellä on lisäksi terveystieteiden maisterin tutkinto (TtM).

Fysioterapian asiakaskäyntejä meillä oli vuonna 2014 yli 45.000 kappaletta.

Fysioterapiapalvelut Kuntofysio Oy kuuluu maan suurimpiin yksityisellä sektorilla toimiviin fysioterapiayrityksiin, liikevaihtomme on noin 2,7 miljoonaa euroa.

 

Suomen Vahvimmat Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.