Olemme nyt Fysios!

Tästä uusille sivuille Fysios.fi 
Tästä vanhoille sivuille 
Tiedote Fysios

Kuntofysio askelklinikka

 

Askelklinikka Tampere on Fysioterapiapalvelut Kuntofysio Oy:n alaraajafysioterapiaan sekä yksilöllisten tukipohjallisten eli ortoosien valmistukseen erikoistunut yksikkö Kauppa-aukion toimipisteessä Tampereella. Suomen Askelklinikat Oy on valtakunnallinen erikoisklinikoiden muodostama verkosto, joka on erikoistunut ryhdin ja liikkumisen sekä alaraajojen toiminnan tutkimiseen ja fysioterapiaan. Myös yksilöllisesti muotoiltujen tukipohjallisten tarve määritellään fysioterapeutin tekemässä askeltutkimuksessa.

Askelklinikan fysioterapeutit ovat erikoiskoulutettuja podiatrisen fysioterapian eli alaraajafysioterapian osaajia. Askelklinikan palvelut on tarkoitettu kaikille erilaisista alaraajojen ongelmista kärsiville henkilöille - niin lapsille kuin aikuisille, sekä kuntoilijoille että aktiiviurheilijoille. Askelklinikka on erikoistunut ryhdin ja liikkumisen sekä alaraajojen toiminnan tutkimiseen ja fysioterapiaan. Klinikalla tehtävä alkututkimus on alaraajojen kokonaisvaltainen kartoitus, jossa pyritään löytämään asiakkaan alaraajojen ongelmia ja kiputiloja aiheuttavat tekijät.

Tutkimusten mukaan yli 70%:lla ihmisistä on erityyppisiä jalan virheasentoja, jotka saattavat aiheuttaa erilaisia vaivoja jalkaterän ja nilkan alueilla, polvissa, lantiossa, selässä sekä hartioissa.

Lisätietoja alaraajafysioterapiasta sekä yksilöllisistä tukipohjallisista saat linkin www.suomenaskelklinikat.fi kautta.

Askelklinikan fysioterapeutin vastaanotolle pystyy tulemaan myös ilman fysioterapialähetettä. Ennen käyntien aloittamista suositellaan kuitenkin lääkärin vastaanotolla käyntiä, sillä se helpottaa hoidon kokonaissuunnittelua. Lääkärin kirjoittama tutkimus- ja hoitomääräys fysioterapiaan (SV3 FM) oikeuttaa myös Kela –korvaukseen fysioterapiakäyntien osalta.

yksilölliset tukipohjalliset

Yksilölliset tukipohjalliset